Kompenserar mörka november

Alltså. Jag skulle ju pärla armband för glatta livet förra lördagen. Det gick jättedåligt. När farbror Räv och jag kom dit strax efter 12 var pärlorna slut och lokalen fullproppad av pärlande hjältar. Typsikt också. Fast bra förstås att det kom så många och gjorde armband. Nu har jag i alla fall köpt ett.

Och det där självporträttet med mustaschen blev sålt för en femdundring, och jag bestämde att hälften av pengarna ska gå till mäns hälsa och hälften till kvinnors, jämställt och bra. Så när mörka november lurar runt knuten så ägnar jag mig en gnutta åt välgörenhet och drömmer mig bort till Öland och våren, ljuset och fåren…

För er som undrar så beställer man armbandet här och om ni har någon movembergrej på gång så kan ni läsa mer om det här

 

Kommentarer

  • Eva säger:

    Vilka vackra kort du tar och vad fint du sätter ihop dem!

    Den 26 november 2013 kl. 19:14
  • Eva säger:

    Åh tack så mycket Eva och vad roligt att du tittar in här 🙂

    Den 28 november 2013 kl. 08:57

Kommentera