Komboparty

I lördags hade vi vår kombofest, inflytt/examen/30 års fest. Vi har varit sambo i ett halvår, jag har äntligen blivit klar med min utbildning och min kärlek fyller 30. Inför festen hade vi gjort tokfina inbjudningskort med SVTs testbild. Observera då att jag har ändrat färgordningen på rutorna i mitten. När jag och min bror var små så berättade jag alltid för honom i vilken ordning färgerna skulle vara i egentligen, enligt mig låg de nämligen i fel ordning. För om jag får bestämma ska färgerna ligga lite som i en färgcirkel.

Hur som helst så var våra gäster en härlig skara av olika personligheter. Och en hund. J och jag hade gjort snittar, bakat mindre lyckade muffins och fixat välkomstdrink i form av mousserande rosé. Jag brukar vara en fena på att dokumentera kalas. Men inte i lördags. Då hade jag fullt upp med att dansa galet till Robyns ”Daning on my own”, smygshotta med gästerna i köket, koka korv, glutta på presenterna och försöka få våra gäster att trivas.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=SW05tcG3Fgw[/youtube]

Jag tror att vi lyckades. Förutom att några sköna damer lämnade festen för att dansa på krogen istället för på vårat kontor, så är jag mycket nöjd. Eller nja. Vi fick en champagneflaska av bästa Camilla. En flaska som jag knappt hann ställa in i kylskåpet för än den blev uppkorkad. Dock var jag inte med vid champagneintaget utan upptäckte det morgonen efter då flaskan stod tom på köksbordet tillsammans med en sparmus som spräckt skallen och en herrans massa andra flaskor. Det fina kortet som satt runt flaskan, det låg i hallen. Jaha, hoppas champagnen var god då, vem det nu var som drack upp den. Lite otacksamt tycker jag allt.

Men inga sura miner. Vi hade en vakt. VaktAnn. Hon hade sin vaktgris och stod och skrämde gästerna i trappuppgången. Tror jag var bra. Summan av kardemumman är i alla fall att jag är glad att så många av mina fina vänner kunde komma, att jag fick träffa nya vänner, att presenterna var grymma, vädret på vår sida och att det blev en hejdundrande fest. Sen att jag inte var det minsta bakis och kunde njuta av solen i söndags gjorde liksom helgen aningens bättre.

Kommentarer

  • Cam. säger:

    Och jag säger tack för ett fint party och tack för dansen Eve. Champagne finns det mer av, så nu lämnar vi Cloet och går vidare! Jag tycker ju dessutom faktiskt att ädla bubblor kan drickas precis närsomhelst.

    Den 29 juni 2010 kl. 00:21

Kommentera