Kom och köp!

LoppisVågaKryddorKaffe med bokPrydnadsbok

Jajamensan, nu går jag in i en ny bransch. Svårt att tro eftersom jag älskar att gå på loppis och gärna vill vara först på plats, men nu på lördag så dukar vi upp på verandan och säljer av diverse prylar.  Och ja, jag SÄLJER saker. Vi har loppis. Eller pappa Pohlmans prylar, vilket himla bra namn på min loppis. Pappa Pohlmans prylar.
Vem vill inte kolla in dom liksom?

Här finns gamla kryddburkar, en kaffekvarn, en brandsläckare, en gammal våg, fina böcker, fula böcker, nån extra ordinär klocka, mina gamla kläder, barnkläder och lite annat smått och gått. Plus att Moder Tereza kommer med ett gäng finfina babykläder.

Nu på lördag alltså, då blommar hela Rynninge upp till ett enda stort loppisbord. Föra året fyndade jag som bara den, nu hoppas jag att någon ska göra fynd hos oss.

Varmt välkomna!
Kom och köp!

Kommentarer

  • Linn säger:

    ser ut att vara mycket fint;-) synd att jag inte bor närmre som sagt!! Hade annars nappat på kockum hinken!

    Den 15 augusti 2013 kl. 17:12

Kommentera