Klarvaken bambi…

Hello

Nu har jag varit klarvaken sen 03.30. Försökte förstås somna om men sen började jag läsa om förlossning, sen tänkte jag att en burk ananas eller två kanske inte är en så dum idé. Och när jag gick upp fick jag syn på rådjuren i trädgården och ville gå ut till dem och lägga mig bredvid och visa hur man gör snöänglar. Det har jag inte gjort. Tyvärr.

Men vore jag Mattias Klum så skulle jag kunna visa er fantastsiska fotografier på rådjur i Astrid Lindgrens värld nattetid, men inte heller det fungerar och nu är rådjuren hos grannen och äter äppelträd. Eller nåt. Och jag har slängt i mig en burk ananas, tagit en smörgås, ritat ovanstående bild och funderar på vad jag ska göra nu. Ta fram den där pilatesbollen jag köpte på loppisen i augusti och studsa runt lite eller bara slösurfa och somna om igen.

För konstigt nog tycker jag att jag sover bra, när jag väl sover. Och jag somnar ju om sen, så det går ju liksom ingen nöd på mig även om jag så klart vill att bebisen ska komma ut nu. Och tro mig, jag har provat diverse kända knep, men har ni ett ess i rockärmen så hit me!

Hoppas att ni får en alldeles förträfflig fredag!

Kommentarer

  • Bakery C. säger:

    Fin fin bild! Är Bambi lite sliten så att hon behövde skruvas?

    Den 19 januari 2013 kl. 00:55
  • Eva säger:

    Ja, jag tyckte hon verkade lite ranglig på sina smala spiror så då skruvade jag ihop henne 🙂

    Den 19 januari 2013 kl. 07:58

Kommentera