Kille med bit i

Bita lite
För ett år sen var Jocke och jag på Öland, jag anade att jag kunde vara preggo men slog bort tanken och försökte fokusera på att behålla toppformen inför sommaren.
Yeah right.

Fast just den helgen göttade vi oss ordentligt, nöjt i solen, tittade på kosläpp och umgicks med mina Ölandsföräldrar. Jag svepte en öl och somnade på soffan. Jag var hungrig som en varg och törstig som en vattenbuffel.

Vi hade ett break från huset hemma och lite andningspaus mellan innerenovering och takomläggning. En alldeles ypperlig helg alltså. Sen kom vi hem. Jag skulle ha koll på mensen tack vare en app och mensen borde komma när som helst, tänkte jag. Men istället pisaade jag på den där pinnen. Och resten vet vi ju. Jag var livrädd för att den lilla ärtan i magen hade fått varit på fest och inte återhämtat sig efter ölen, men se det var ju ingen fara på taket.

Och nu precis ett år senare är jag och pluset på Öland tillsammans. Tänk hur det kan bli och vilket trolleri, från ett plus av piss på en pinne till världens finaste son. Magi. Jaja, det där med blommor och bin också, men den biten kan ni ju.

Och nu har jag tagit med killen med bit i på nya äventyr. Vi ska knäcka lite extra på Böda och ha det gött med mamma och pappa.

Bara så ni vet. Hoppas att er 21:a maj blir till ett fint minne eller åtminstone en bra dag att lägga till arkivet för en finfin tisdag.

Kommentera