Kick off

Om ni kollar på donnorna på de här bilderna så fattar ni ju att det är läge att vara tjusig på jobbet, jösses vilka vackra kvinnor jag arbetar med. De var till och med snygga i sina gokartoveraller.

Det var ju såhär att vi åkte hem från Öland mitt i veckan för att jag skulle kunna vara med på kick-offen med mitt jobb. En kick-off som innebar gokart, trevliga kollegor, god mat och en hotellnatt i Karlstad. Vi mötte upp kollegorna från Karlstad vid gokarten och så körde vi gummit av däcken.

Och den där gokarten, hujedamig. Jag har kört en gång innan med det var en byxmyndig ålder sen och när jag körde då var jag mer som en stoppkloss i vägen för övriga tävlande. Men nu, håll i hatten. Jag var bajsnödigt nervös innan och hade laddat med en Cesaersallad från McDonald’s och tänkte att jag borde ju tycka att det är roligt eftersom jag älskar att köra bil och gärna bilar som går fort, där det så att säga händer något när man trampar plattan i mattan. Så jag krånglade på mig overallen, letade rätt på den minsta hjälmen och satte mig i gokarten.

Vi blev indelade i ett Örebrogäng och ett Karlstadgäng som vardera körde två kval var, de med de nio bästa tiderna fick gå vidare till A-final och de nio andra fick köra B-final. Jag körde som en galning, kontrollerat men så snabbt jag bara kunde. Gokarten krängde och donade och jag snurrade runt två gånger och höll i ratten för glatta livet. Och jag vann den där B-finalen och fick direkt köra A-final, och jag var yr som om jag åkt karusell i flera varv. Eftersom jag vann B-finalen så fick jag starta sist i A-finalen och då var ju mitt mål att inte bli varvad och trots att jag snurrade en gång så klarade jag det. Men sen var jag åksjuk som aldrig förr.

Hur är det möjligt? Hur kan man köra så att man blir åksjuk av sig själv? Vi kan väl säga att delar av den där salladen var tvungna att förflytta sig ur min kropp för att kvällen skulle kunna fortskrida på bästa sätt. Sportsligt. Köra gokart i fyra lopp och sen vomera lite. Haha. Men jädrar vad roligt det var och jag var fasen rätt snabb.

Sen for vi till hotellet och piffade lite innan det var dags för tilltugg och munhugg hos Input i Karlstad. Väldigt trevligt och väldigt gott! Och om ni bor i Karlstad så besök Input Interiör, gamla Incentro, de rear ut en massa finheter, dagens andra shoppingtips.

Har jag sagt att jag trivs väldigt bra på mitt nya jobb, mina kollegor är fantastiska och lär mig en massa.
High five på det!

 

Kommentera