Kavat kille

Kavat kille

Under tiden som jag försökte överföra mina kärleksfulla tankar till Wilma och få hem henne så låssasshoppade Frank och jag lite på Lindex och Polarn O. Pyret.  De har ju så mycket fint i allsköns färger. För att inte tala om Lindex samarbete med Kavat, tänk så små tjusiga skor, om jag visste vilken storlek Frank kan tänkas ha när han får för sig att börja gå så skulle jag förmodligen ro åt mig en bit av barnbidraget och klicka hem ett par gröna eller turkosa skor. Eller gula om det inte vore för att de redan var slutsålda.

Hur som helst så har jag ju ingen aning om vilken skostorlek den lille kavata killen har då, så vi tittade bara på de fina färgerna och kom överrens om att vi ska använda presentkortet som vi fått av släkten till att köpa någon ny pyjamas, några strumpor och kanske ett par nya brallor.

För nu på morgonen har nämligen Lindex lite frukostshopping med tema Littlephant, vilket vi tackar lite extra för och piper dit med mormor Ulla och Moder Tereza. Vad vi kommer hem med återstår att se.

Hoppas att ni får en bra start på fredagen, med eller utan frukostshopping!

Kommentera