Kärleksfull livskvalité

Igår var vi på Naturens Hus igen, Frank och jag. Fast den här gången tillsammans med pappa Pohlman och mamma Ulla och beställde in maten precis innan övriga gäster dundrade in. Så den här veckan har jag provat hela deras meny, dessvärre hade de glömt att krydda soppan när Elenor och jag var där, så när vi skulle äta den var det lite mer som en ”leksoppa”, som Elenor benämnde den. Men när soppan väl var kryddad hade vi redan moffat i oss varsin utsökt sallad istället, en sallad som mamma åt igår, ser god ut eller hur? Det var en valnötssallad med gravad forell samt en honungsvinegrette.  Vattnas i munnen minsann.

I går åt pappa Pohlman och jag småländska isterband med persiljestuvad potatis samt färska rödbetor, det var också gott, men jag tycker ändå att salladen var godast. Frank åt lasagne och drämde sin leksak i bordet, drack lite vatten ur glas och busade med mormor och morfar.

Med andra ord var det en fin fredagslunch med extra kärleksfull livskvalité, tack så väldans mycket för det mamma och pappa!

Kommentera