Kärlek, skratt och dans…

Magiskt är ordet. Prästen använder magiskt som om det vore inskrivet i psalmboken. Hur det än är med den saken så är Gunilla så rackarns vacker att jag vill äta upp henne från topp till tå, Micke är inte så pjåkig han heller, men ser ni Gunilla? Vilken donna!

Igår var jag alltså på bröllop tillsammans med bästa Pernilla, tillika mamma till de härliga kidsen som jag är nanny åt i spridda skurar. Jag hade på mig mammas gamla plisserade klänning som jag har klippt av och tagit bort ärmarna på. Finemang.

Vigseln var alltså mellan Gunilla och Micke. Gunilla lärde jag känna när jag arbetade på IKEA och sen dess ser jag henne som en av mina förebilder och mentorer. Micke känner jag inte så väl, men precis som prästen sa, så förstår jag att de båda har gjort varsitt fynd. Ett magiskt fyndande helt enkelt och jag är så himla glad att jag fick vara med och dela den här dagen med dem.

Den kyrkliga vigseln var magisk med en fantastisk präst. Herrgården som middagen och festen hölls på var även den magisk, för att inte tala om vädret. En sensommardag i sitt esse. Varmt i solen och en ljuvlig kväll. Maten var smaskens, desserten var så fräsch och läskande att jag trodde att jag skulle få dåndimpen. Talen var tänkvärda, roliga och lagom många. Hela bröllopet var grymt, jag dansade så att jag fick skoskav och plåster med sagoprinsessor på. Frukosten som serverades idag var även den sagolikt god.

Jag tycker banne mig att det var ett perfekt bröllop, kärlek, skratt och dans upphöjt i tio och som sagt, tack Gunilla och Micke för att jag fick vara med och kom ihåg att ni har en bröllopspresent att hämta ut efter överenskommelse.

Och tack för att jag fick träffa nya intressanta personer som redan inspirerar mig!

Kommentarer

 • Gunilla säger:

  Tack bästa, bästa Eva! Du var en riktig partyhöjare, vilket röj! Vi är fortfarande helt hänförda över dagen. Vilka fina bilder! Ser ju ut som en reklambroschyr för Svartå – fast bättre! Ja, vilken dag och kväll du…STOOR kram till dig för att du är du!

  Den 14 augusti 2011 kl. 17:31
 • "K-box & Ökk Karin" säger:

  Där satte du pricken över det berömda i:et i din beskrivning av bröllopet. Kan bara hålla med dig. Håller också med Gunilla – fina bilder! Ballt med klänningen, den var ju jättefin!! Det var kul att se dig, sker ju inte så ofta numera. Och man kan ju tillägga att Helenas och din gräsmattekamp roade lite extra!

  Den 14 augusti 2011 kl. 19:02
 • Eva säger:

  Hej Karin, roligt att du hittade hit. och roligt att träffa dig igår!
  Jag hoppas att vi kommer ses oftare för mina ambitioner för höstens träning på klubben är höga. Och ja, Helenas och min gräsmattekamp var sannerligen rolig 🙂

  Den 14 augusti 2011 kl. 20:58
 • Eva säger:

  Tack Gunilla! Man blir fasen hänförd på sin första dag som fru, det är inte dåligt det!

  Den 14 augusti 2011 kl. 20:59

Kommentera