Kamrater i Karlslund

Hämtar upp min relativt nyfunna vän Lena och styr familjekombin till Karlsund. Parkerar vid Tekniska Kvarnen, tar stativet under armen och vi utbrister samtidigt, men, titta så fint det är! Blir stoppade av en man som undrar om vi sett Strömstaren, men inte just då. Men sen får vi se den lilla rackaren, men då vet vi inte var den mannen är…

Det är som om Lena och jag är tvillingar, vi är lika i huvudet på något vis. Vi har bestämt tid för en fotopromenad där våra kameror går varma i takt med pratet om livet. Vi stannar upp precis samtidigt för att vi båda ser samma sak, ljuset på den faluröda väggen, istapparna vid forsen och Strömstaren på isen. Det upprepas och vi skrattar, våra tankar är lika och innan orden kommer ut gör vi samma sak.

Fascinerande på något vis. Och balsam för själen som hon sa, min sköna Lena. Trots att vi nästan offrade några fingrar så var det verkligen som att gå på spa. Två timmar vid Karlslund och energidepåerna påfyllda.

Tack för det. Och idag är det back to business, slut på lata dagar och fram med workmode och så småningom träning. Men som sagt, mitt nya är ju en ständig pågående förkylning, men äsch, mer om det snoret en annan gång.

Nu kör vi onsdag för hela slanten.
Ha en bra dag kamrater!

Kommentera