Kalmar fabrik- och hantverksförening

Okej nu kommer det. Är ni beredda? Jag förstår att ni har väntat länge på det här. Men nu ska jag berätta om uppdraget som jag ska utföra i Kalmar under v31. Jag har nämligen fått äran att förgylla en vägg i anrika Hantverkshuset i Kalmar. Väggen är 10 x 2,5 m och där ska byggnader från Kalmar målas. I centrum kommer det ståtliga slottet finnas och runt om de historiska byggnaderna som kännetecknar Kalmar.

Det känns väldigt spännande och det är hittills mitt största företagsuppdrag. Jag ska måla med enkla linjer och använda mig av svart akrylfärg samt någon accentfärg för få lite liv i staden. Det ska vara likt den andra väggmålningen jag har gjort, som ni ser här nedan. Den väggen det handlar om är den som är bakom scenen och som just nu är rutig i olika gula toner. Jag är lite nervös men vet att det kommer bli bra när jag signerat väggen och jag stolt kan luta mig tillbaka och betrakta mitt arbete.

Givetvis kommer ni kunna följa mig under mitt arbete, bästa sättet för att få de första uppdateringarna är genom att gilla min facebooksida. Det kan man göra här till höger. Gört bara.

Kommentarer

 • Lucy Luke säger:

  Heja vad roligt!

  Den 11 juli 2012 kl. 21:51
 • Stina säger:

  Lycka till !!!

  Den 11 juli 2012 kl. 22:23
 • Eva säger:

  Tack Lucy och Stina!

  Den 12 juli 2012 kl. 05:51
 • Väggmålning de Luxe | Deermountain Design säger:

  […] Beställaren hade ritat ut på en karta vilka byggnader de vill ha med och jag gick sedan runt och fotograferade dessa. Alla byggnader utom två som jag har målat av har jag själv fotograferat. För att få rätt proportioner så använde jag mig av en overhead men bara för att varje byggnad skulle få rätt antal fönster, vinklar och vrår. Inte för att staden skulle bli proportionell i sin helhet. Vissa byggnader är dessutom spegelvända för att kompositionen i bilden skulle kännas bättre. Något som förstås är ett medvetet val och som beställaren är mycket väl medvetna om. […]

  Den 16 augusti 2012 kl. 22:00

Kommentera