Kalkkalas

BulldogLivetBlåkullaStenletareMin blommaStencoolAndra sidanSolnedgångBröllopsskor

Det finns som bekant ett ställe på Öland som heter Kalk där de gör vansinnigt goda hamburgare och där jag gärna tar tillfället i akt att bli firad på diverse dagar, som exempelvis mors dag och min födelsedag.

En gång hette Kalk Tegel och jag jobbade där som städerska sommaren 2004, då var det ett jävla hålligång och nattklubb och inte jätteroligt att städa toaletterna en söndagsmorgon, men vad gör man inte för att få vara en hel sommar på Öland. Tokigt då att jag inte kom på att jag kunde jobba på Böda sen 16 års ålder. Men äsch.

Hur som helst så avslutades min födelsedag med en middag på Kalk, där hamburgarna kittlade dödsskönt i kistan och där Frank fick fingrarna i chilisåsen så både Jocke och jag blev snabbare än blixten innan gossen hann stoppa fingrarna i munnen och få en sjuhelvets smakupplevelse…puh.

Sen rattade vi över pizzaräcern till andra sidan, tittade på solnedgången och kastade sten innan havsvindarna kylde ner våra kroppar och vi åkte hem igen och somnade sida vid sida med Franken…

 

Kommentera