Kalasinbjudan

Imorgon ska jag ha 30-års kalas. Och om jag hade haft en mer uppstyrd sådan med inbjudan och grejer så skulle nog inbjudan ungefär se ut som ovanstående. Jag hade förmodligen skrivit info om när, var, hur på glasen. Och då är det inte bara så att de alkoholhaltiga dryckerna symboliserar en hejdundrande fest, även om det i vanlig ordning förhoppningsvis blir det.

Utan min tanke var att champagnen (egentligen bröllopschampagne, men va tusan, den får ställa upp på bild i alla fall) skulle visa på att jag fyller 30, det borde sannerligen firas med champagne, den tjusiga Svea skulle precis som den limited edition hon är förstärka det unika i att fylla 30. Precis som Svea är den här tillställningen en tillfällighet i sortimentet, en spontanfest med tårtkalas och drinkar. Och som ni vet har jag ju redan fyllt, men att ta tillfälle i akt för att fixa en fest innan jag åter är på fastlandet kändes som en bra idé.

Så imorgon ska jag först hålla ställningarna i repan tillsammans med all annan fantastisk personal, sen ska jag slänga ihop en marängtårta, bokstavligen, sedan försöka bli hållkäftensnygg och sen är jag redo för att slå klackarna i taket, dansa galet och cykla genom kohagen mitt i natten…

Kommentera