Kalasbubbel

KalasBubbel

Det blev inte riktigt någon mer promenad runt Rävgången igår kväll för att se på den spegelblanka Hemfjärden, istället packade vi ihop oss och pep upp på stan för en spontanmiddag på Efesos. Sensommaren bjuder ju på fantastisk fint väder och innan virket hamnar här utanför och väntar på att snickras ihop till ett garage så få man passa på så att säga.

Moder Tereza fyllde nämligen år så då slog vill till med en flaska champagne, eller hennes man ordnade det kalaset och vi var förstås inte sena att skåla in födelsedagen i skumpa. Grattis igen världens bästa Tereza!

Frank och Vincent satt på varsitt hörn av bordet och talade som om de vore på öppna förskolan, bankade i bordet och iakttog de andra gästerna och bubblorna i glasen. Och Efesos får ändå ses som en klassiker, man vet vad man får och det smakar gott. Inga överraskningar men jag blev mätt och på vägen hem låg vitlöksdoften som en dimma efter oss. Det var med andra ord ett himla bra tisdagsnöje och det enda som var spegelblankt var vattnet runt slottet. Och om det inte vore för att vi skulle hem och sova hela bunten så hade jag gärna fotograferat mycket mer av Örebro en stilla tisdagskväll…

 

Kommentera