Kalas

Min kärlek fyllde 30 alldeles nyss. Vi firade ju ordentligt på vår fest men på hans riktiga födelsedag bjöd vi släkten på smörgåstårta och jag hade fixat en marängtårta. Två av mina mostrar kom, det var roligt. Jag träffar inte mina mostrar särskilt ofta men nu fick det vara med på kalas. Vi hade riktigt roligt. De pratar älvdalska. Bara det gör ju det mesta roligare. Jag kan tyvärr inte älvdalska, men jag förstår ganska bra. Tror att det är någon blandning av isländska, norska och svenska. Tänkt om det är älvornas språk oxå?

Hur som helst så var det ett trevligt kalas. Igår så firade vi lite igen, bara Jocke och jag. Då fixade jag en plocktallrik med inspiration från Victoras blogg. Victoria är ihop med Jockes kusin, och Victoria är en hejare på att laga all sorters mat och dessutom dokumentera det snyggt så att man blir extra sugen. Så nu gjorde jag på mitt sätt till min love. Det var riktigt gott!

Jocke fick så klart presenter av mig oxå. Den bästa presenten, som jag tycker var en sytavla. Här är den nästan helt klar. Kolla!

Kommentera