Just nu

20120729-153801.jpg

Jag märkte knappt att det var 470 enheter som checkades ut, det flöt på så fantastiskt bra. Och ja, det var alltså fler än den summan som jag angav tidigare. Under tiden som jag drack tranbärsjuice och svarade i telefon så passerade alla ekipage mig nästintill oberört. Det var med andra ord lite skillnad mot förra söndagen då det var ett smärre kaos här. Nu är nya gäster på väg in och vi har en skön söndag i repan. Det finns i skrivandes stund ett fåtal platser med el lediga och utan el ska inte vara något problem. Vi kommer med andra ord inte bli fullbelagda igen den här sommaren om det inte inträffar ett mirakel.

På smhi:s hemsida lyder följande prognos, molnigt och regn som kan ge rikliga mängder. Åska kan förekomma. I natt drar regnet bort, då drygt 15 grader och frisk nordvästlig vind. I morgon växlande molnighet, mest uppehåll, 20-24 grader och sydvästlig vind. Resten av veckan ser det ut som vi slipper regn och som att solen hittar tillbaka.

Så var det med det och jag vill kasta min urinvägsinfektion i upphittat-lådan.

Kommentarer

 • Pernilla Wallette säger:

  Ja, måste säga att ni är så duktiga på att få allt att flyta när det är så mycket folk på campingen. En stoor eloge till dig och alla andra som gör vår semester till ett fint minne. Det vårdar vi ömt sedan under vinterns kalla kvällar.

  … och längtar tillbaks, såklart:)

  Kraaam Nilla (popgruppen Wiwa, duvet;))

  Den 29 juli 2012 kl. 16:14
 • Eva säger:

  Tack Nilla!
  Idag gick det verkligen oförskämt bra, det har ändå varit 700 enheter i rörelse. Så jag säger som dig, bra jobbat alla i repan! 😀

  Den 29 juli 2012 kl. 18:48

Kommentera