Julpynt

För ett år sen så hade vi ju julfotografering här hemma och snart kommer det reportaget i en tidning nära dig. Jag lovar att hojta till när det är dags att pinna till kiosken och köpa en bilaga, och nej, det är nog inte på julafton.

Men så tidigt ska jag inte pynta i år. Fast jag förbereder förstås i huvudet på ditt och datt, gömma den där gnissliga crosstrainer och göra plats för granen tex. Och inte ska jag baka lika mycket heller, åtminstone inte äta lika många lussekatter. Det som ska bli mest intressant är hur en gran och Frank kommer överens…

Som bekant är jag ingen julpyntare av rang, jag håller det gärna lite sparsmakat eller mycket på ett ställe. I år har jag dock slagit till på en julig kudde till soffan. Dra på trissor! Eller jag köpte den förra året när det var rea på HM home. Dessutom hittade jag en hel container med diverse tomtar på Stortorget för någon månad sen och en liten rackare fick följa med hem. Han håller ställningarna i odlingsbänken och sjunger ”i ett hus vid skogens slut” mest hela dagarna. Trevligt.

Så för att längta lite till pyntet delar jag med mig av diverse inspiration som jag har hittat på HM, Lagerhaus och Åhléns. De har ju fina grejer alltså.

Hur mycket pyntar ni? Och när drar ni fram tomtar och troll ur vrårna?

Kommentera