Juliaresan är i mål!

Jag läste snabbt om Juliaresan på en dagstidning och blev rörd av deras resa. Men jag visste inte då att jag en dag senare skulle fälla tårar för deras fantastiska tripp ägnad till deras bästa vän Julia som gick bort i cancer den 29 februari i år.

En timme innan de äntrade scenen på Böda fick jag veta att de skulle cykla i mål på Böda Sand. Självklart skulle jag dit och skänka pengar till Barncancerfonden. De har cyklat från Östersund och samlat in pengar längs vägen för att stödja forskningen av cancer. Det tog 11 dagar att komma till Böda. Det tycker jag sannerligen är en bragd. Det är åtminstone en herrans massa mil på cykel.

De är i mål som i sin cykelresa. Men de är inte i mål som i insamlingen till barncancerfonden. Skänk pengar du också. Här kan du läsa om deras resa, Juliaresan.se.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=6987bMoGrDQ[/youtube]

 

Kommentera