Julafton alltså

I dag är det julafton. Jo, det är sant. Egentligen tycker jag väldigt mycket om att ge julklappar och skriva rim. Jag brukar knappt kunna hålla mig och vill ge bort mina välgenomtänkta klappar innan dopparedagen är kommen, men i år har jag tappat det helt. Jag har fokus på förlossning och januari och att det är den största julklappen vi kan få. Det är även krabaten i magen som har tagit en stor del av julklappsbudgeten. Så det blir som det blir, vi kan säga att alla nära och kära får krabaten i magen i julklapp och det är sannerligen bra nog. Även om nersläpp som sagt inte är riktigt än.

När det än sker så är det alltså julafton idag. Och vi ska fira den hemma hos oss. Jag står för dukning och överraskande smarriga godsaker, Jocke har gjort köttbullar och mamma är här och vi ska förbereda för jullunch och det känns väldigt mysigt och roligt att vi ska vara här, i vårat hus. Med den där barriga granen, udda glas och knytkalas. Ha.

Om någon av någon anledning hittar hit även idag så önskar jag er igen en fantastisk jul, ta hand om varandra, kör försiktigt och visa att du älskar dina nära och kära. Det ska jag göra nu, förutom att köra någonstans, jag vaggar omkring här och pysslar och donar och kramar min mor innan resten av familjen anländer.

Julkramar i långa banor!

Kommentera