John Blund och så

20111029-201730.jpg

John Blund var minst sagt stissig innan han blev lugn och kunde kontrollera sömnen och lockarna. Energidrycken fyllde sitt syfte vilket innebar att den var som att stoppa pengar i ett flipperspel, när lockarna och jag skulle träffa John spelade tankarna i mitt huvud flipper. Som man bäddar får man ligga.

Lockarna var kvar hela gårdagen och mustaschen sattes på i samma stund som jag klev in i brorsans lya i Huvudstaden. Och det berättar jag mer om sen. För fy hundan vilken födelsedagsfest!

Och en annan bra grej. Jag bloggar från min nya parhäst. Yes asså. Kortet ovan tog expediten på Telia för att hon ville prova. Första bilden på en energiskt krullig, nöjd innehavare av en ny iPhony. Finemang! Nu ska jag ta hand om dig och skydda dig ordentligt…

Kommentera