Jobbjägaren

På tal om jobb så börjar det ett nytt program på kanal 5 på torsdag. Jobbjägaren. Och jobbjägaren är Julia Rosqvist. Henne träffade jag på ”After start” och hon är en donna med skinn på näsan, mycket sunt förnuft, en stor dos jävlar anama och förespråkare för antijante. Det vill säga, jantelagen är inte den som tar oss dit vi vill. Vi måste få vara framfusiga och skrytsamma även fast vi bor i landet lagom. Annars slår drömmarna aldrig in.

Även programmet inte sänds ännu så ser jag fram emot att se hur Julia lyckas som coach. Vad det gäller henne själv så tycker jag att hon har lyckats och jag är glad att det är just hon som är jobbjägaren.

Och jag gillar henne. Även om våra kurstillfällen gick alldeles för fort och vi knappt kom till saken, för att det kom så många andra intressanta saker emellan. Så är hon en förebild.

Nu är det så att hon redan söker nya arbetslösa som hon vill hjälpa ut på arbetsmarknaden. Så är du inte ingenjör men vill jobba kanske det är nåt för dig. Kolla in programsidan här.

Foto: Kanal 5

Kommentera