Jobba, jobba, jobba

Nog går det undan med garaget allt. Nu är taket tätt och vi har fått på panelen på väggen som är mot huset. Eftersom taket är tätt så är det ingen brådis med att få på takpannorna så under tiden som en av våra bästa hjälpredor, Benny, tvättar tegelpannor så ser Jocke och jag till att få på panelen. Det är mest Jocke förstås, men i dag har jag minsann varit den bästa hantlangaren.

Jag har häftat fast vindduk (eller vad det kan tänkas heta) på det som ska bli väggen ovanför porten och sen har jag sågat både med sticksågen och den stora klingan för att hjälpa min kära man och jag känner mig så jävla bra för att jag kan sånt där och vill lära mig ännu mer. Jocke frågade om jag kunde såga med sticksågen, då tog jag en liten brädbit, satte på sågen och sågade biten mitt itu, svar, ja nu kan jag det. Sen var det bara till att fortsätta. Tur att inte Alfons pappa var här och predikade, då kanske det inte hade blivit någon helikopter.

Och den här panelen, den är grundmålad så bra att det inte heller är någon brådska att få på samma färg som på huset, bara det känns ju som en seger. För även om sensommaren är fantastisk så kommer den inte hålla i sig i en evighet och det är inte jätteroligt att måla när det börjar bli kyligt och jävligt. Med andra ord, bra val.

Och ja, självklart är Frank med. Om han inte sover så sitter han i vagnen och vill han inte sitta där så får vi gå och titta på grannens höns och blir det för tråkigt så går det bra att få på sig ett par mockasiner, hoppa i gåstolen och köra några varv i garaget. Perfekt.

Så nu vet ni hur läget ligger och imorgon fortsätter jag såga och Jocke skruva.
Heja, heja!
God natt!

Kommentera