Jessie’s barbershop

Idag var Jocke i den i särklass finaste salongen jag har sett och självklart var jag tvungen att dokumentera härligheten. Ni ser ju själva. Om jag var frisör skulle jag vilja jobba där och helst skulle jag vilja vara en piffig böna på 50-talet, i alla fall när jag satt där i deras soffa och drömde mig bort bland filmaffischer och pinuppor. Alltså jädrar vad folk måste varit tjusiga förr, för att inte tal om Jessica som har salongen, hon är så snygg så att jag går åt.

Jessica huserar här tillsammans med två andra sköna bönor, de fixar tjusiga frisyrer och rakar skägg med kniv på gammalt hederligt vis. Under tiden som Jocke fick lite omvårdnad så uträttade jag några ärenden på stan, fick för mig att några Ginger Joe skulle smaka fint till aftonen. Men när jag insåg att kön till systemet var lika med insläpp/utsläpp så gick jag tillbaka till det sköna 50-tals lugnet, med skön musik  och varm stämning.

De undrade om jag fotade för någonting speciellt, mitt svar blev nej, för min blogg och för mig själv. För att jag bara måste visa er, för är det inte tjusigt så säg? Och vill ni gå dit och få lite skön feeling, titta på ljuvliga detaljer från 50-talet, kanske få en fantastisk uppsättning eller något annat hårresande så hittar ni Jessie’s barbehrshop på Kungsgatan 23, Örebro.

Nu ska jag sova och ladda för årets sista dag.
Sov gott eller god morgon!

Kommentarer

  • Räv säger:

    Flott!

    Den 31 december 2013 kl. 02:10

Kommentera