Jakobssons möbler

Det är minsann en möbelbutik med mycket fina saker. Och möbler förstås. I går var jag där med mannen och brorsan. Jag blev såklart stående vid Ricehyllan. Så många fina färger på en och samma gång. Konstigt nog stod de precis bredvid alla barnpryttlar. Kan det månne ha att göra med att personalen tror att det bara är barn som gillar färg… eller är det bara så att produkterna från Rice samspelar bättre med produkterna till barnen?

Jag vet inte riktigt. Men fint var det. Jag pratade lite med dem, de färggladaste på stället och sa att jag har tagit hand om era kompisar, de bor i stugan och håller ställningarna där, de har saftkalas mest hela dagarna. Därför kom vi överens om att jag inte behövde köpa någon mer fin plastmugg eller kanna, utan att de som så fint stod på hyllan ville hålla ihop ett tag till. Så okej. Men med på kort ville de vara.

Och de var noga med att jag skulle framföra deras fina arbetsmoral och tydliga respekt för sina medarbetare. Så. Köp Rice med ett leende och ett rent samvete! Ett bra köp med andra ord.

Jakobssons möbler hittar du här.

Kommentera