Jag limmar på dig

Det går bra nu. Det känns bra. Nu har jag frilansat med limpistolen, druckit Redbull och nästan gjort klart alla mina tre bilder till mitt utvecklingsarbete. Bara lite små detaljer kvar. Jag hoppas att jag är bäst när det gäller, det återstå att se. Men hittills är jag nöjd, nu ska jag bara knyta ihop säcken med den röda tråden i mitt skriftliga arbete. Fast det tar jag i morgon. Har redan missat första sömntåget, men nästa rullar nog snart in på perrongen. Sov gott!

Kommentarer

 • Camilla säger:

  Limpistol I love! Och jag håller på dig, klart du är bäst när det gäller E. Kör hårt!

  Den 20 maj 2010 kl. 10:44
 • Eva säger:

  Åh, tack Camilla! Jag hoppas verkligen att jag är det så att vi kan fira min examen ordentligt den 5:e. Nu kör jag!

  Den 20 maj 2010 kl. 10:48
 • eremo säger:

  Fy fasen vilken kalasbra rubbe!

  Den 20 maj 2010 kl. 15:13
 • Eva säger:

  Tack journalisten!

  Den 20 maj 2010 kl. 16:01
 • Camilla säger:

  Ja jädrar Eva, vi ska fira. Så är det bestämt.

  Den 20 maj 2010 kl. 17:42

Kommentera