Jag kikar vidare…

Jag hade en förhoppning om att jag skulle hitta ”the dress” i kväll hos Fröken Nord. Och tro mig, det fanns minst tre klänningar som jag ville köpa, men minsann ingen som precis passar till Jockes kostym. Känns som om jag börjar fatta grejen med varför jag skulle bestämt klänning först. Men, men, det är ju i alla fall en och en halv månad kvar till bröllopet så det ska nog ordna upp sig.

Jag vet att jag inte är bruden i vitt, men att det skulle bli så påtagligt ikväll var lite skrämmande. Det kändes som om jag hade nattlinne på mig och för ett ögonblick tänkte jag att det är lika bra att jag också köper en kostym, en likadan som Jockes. Eller så får det blir lika färgsprakande och tokigt som jag är som person. Men jag gillar ju att det matchar. Synd då att jag har beställt ett par Converse som är precis så tokiga i färgkombinationen att de knappt passar till något…

Jag köpte en kikare hos Fröken Nord istället, så nu kan jag kika vidare efter ”the dress”…

 

Kommentera