Jag är en klantgömma

Kom igen Eva Hjortsberg. Tro inte att du är så fiffig. Fiffigt glömsk. Ja. Efter det förgrymmade inbrottet så gömmer jag diverse saker för säkerhets skull. Och ibland går säkerheten före klokheten. För jag kommer ju för bövelen inte ihåg var jag gömmer vissa pryttlar. Ge mig stryka.

Men jag litar på min kvinnliga intuition och min gen som jag fått av Saida och hoppas på att jag kan drömma fram rätt plats. Alltså så att drömmen berättar om var jag har lagt prylen. För så var det nämligen en gång när min bror hade tappat sin klocka på bion. Svårt att veta var den var när han tappade den på bion tänker ni.

Men då var det som så att han var där och letade två dagar i rad utan lycka. Och så drömde jag att den låg kvar under stolen där han suttit. Och mycket riktigt. Där var klockan. Är inte det lite scary så säg?

Så. Summa summarum. Jag är en klantgömma. Och nu ska jag sova och vakna som fiffigt smart istället för fiffigt glömsk. Bara så ni vet.

Sov gott.

Kommentera