Istället för promenad

The samlingFint som snusSkötbordSommardäckPimp my ride

När det blåser småjävlar, som det gjorde i måndags, då kan jag roa mig med annat, förstås. Under tiden som Frank sov i en vagn inne så passade jag på att möblera om i min samling i köket, satte upp en urtjusig klocka och flyttade ner kon från sovrummet. Alltså de där skålarna är så fina så jag vet inte vad.

Och ja, hyllorna sitter fast som berget i väggen för där på bänken har även Frank en plats. Vi kom på att det vore dumt att springa upp och ner i trappen med honom så fort det ska bytas blöja, så han fick en skötbädd i köket också.

Sen så har jag bytt till sommardäck på finvagnen idag. Det gick supersnabbt, snabbare än ett däckbyte på F1. Och rackarns så fint det blev. Nu är det bara våren som ska välkomna oss med bara gator och solsken i blick. Kanske att vi hittar en bit av våren på Öland. Det återstår att se, hur som helst så blir det den här röda vagnen som får bo där nere, bara så ni vet.

Kommentera