Istället för kladdkaka

Nu på kvällen hade jag besök av mina bästa före detta kollegor och dagens plan var att jag skulle slänga ihop en kladdkaka till mina gäster. Det gick inte alls. Först skulle jag snabbstäda hemmet eftersom hela huset skvallrar om garagebygge, dvs. skitiga golv och grus i hörnen. Och sedan fixa kakan.

När jag skulle börja städa möttes jag av Franks vinst i sovrummet och tänkte att där kan den där hängaren inte stå mitt i allt och glänsa. Är det Franks så borde den ju stå i hans rum. Så då började jag rådda om där inne, möblera om och titta på belysning och hängare från olika vinklar och vrår. Som Ernst ni vet.

Klockan bara rusade iväg och rätt vad det var hade Frank somnat till ljudet av dammsugaren, hängaren hade fått en ny plats och sängen blivit ställd åt andra hållet. Jag var nöjd med resultatet men någon kladdkaka blev det inte, däremot en sväng till BVC för lite info om infektioner och barnsäkerhet, tror ni jag får godkänt i Franks rum?

Och sen, sen kom Player E och Leader L med sina glada humör, en falafel i bröd och raska steg. Så vi åt mat och sedan gick vi en finpromenad runt Rävgången och det var så fint att jag förbannade mig själv över att jag inte tog med kameran, för jag tänkte att jag inte skulle sinka takten. Dum tanke. Men ack så fin kvällspromenad med bästa sällskapet.

Så istället för kladdkaka blev Franks rum städat, och det är väl inte så illa pinkat det.

Kommentera