Invigningsgeneral

 

Nu har jag inte bara varit med och invigt tre IKEA varuhus, igår agerade jag invigningsgeneral för Helianthus förskola Kottebo, alltså mitt arbete. Och jag utförde mitt uppdrag galant. I alla fall om jag får säga det själv. General låter ju för visso lite hårt och allvarligt, men när jag är general så är jag det med färg och fläkt. Åtminstone färg. Bröllopsskor och skratt.

Det var en fantastisk dag och allt flöt på enligt planerna. Ljudanläggningen fungerade, när chefen hade skruvat i sladdarna som jag bara hade tryckt dit… Trottoarkritorna samarbetade och jag skrev välkommen på asfalten. Lennart Bondeson (KD) kom med ett äppelträd och höll ett fint tal. Vår VD strålade i kapp med solen och jag tror minsann att den 16:e september kommer bli vår framtida ”nationaldag” på Helianthus i Örebro.

Helianthus mobila förskola, det vill säga en buss kom på besök samt många glada barn och nyfikna föräldrar. Vår grymma kock Niclas hade gjort smarrig paj och skurit upp ananas, melon och päron till stora och små. Varje barn fick en solros och några fick blåsa såpbubblor. Till lunch bjöds det på lasagne och fantastiskt god tsatsiki.

Summa summarum, Helainthus förskolor i Örebro är härmed invigda och jag är som sagt en stolt Helainathuspedagog och väldigt glad att jag har världens bästa kollegor. Tack för att ni gjorde den här dagen så bra!

Kommentera