Internetabstinensen

20130801-232519.jpg
Efter tre dagar med nederbörd och två kvällar av skratt, god mat och ännu mera skratt så konstaterar jag min internetabstinens och ger mig på ett blogginlägg.

Som ni vet är det här med internetuppkoppling inget som hör till vardagen här på ön, utan så fort 3G visas på telefonen så gäller det att passa på. Då vill jag kolla nyheterna, Instagram, mailen, Facebook och andra bloggar. Det går sådär, för uppkopplingen är nämligen som bäst i skogen. Men vem vill vara i skogen och bli myggmat när solen skiner och himlen är blå, nej precis. Eller när regnet står som spön i backen (är det by the way fiskespön som står i backen?)

Så det blir som det blir. Om ni som sagt är nyfikna på vad vi pysslar med, Frank, Jocke och jag så är Instagram det som tycks stilla min abstinens bäst, sök bara på deermountain för att exempelvis titta på Frank när han smakar på citron…

Hur det än är, så är det bra. Vi har det toppen. Umgås med min bästa Ölandstok och hennes sambo, skrattar så jag nästan kissar på mig lite grann och ger Frank nya smakupplevelser så att hans energi slår nya rekord.

Och om jag har tur kan jag nog visa er lite bättre bilder inom en hyfsat snar framtid, ska bara rigga upp ett mobilt datakontor i skogen. Men först ska jag sova. Så det så.

Sleep tight followers!

Nej, nej, jag ligger inte inte under en hasselbuske i skogen och bloggar nu, det här har tagit mig en timme ungefär. Puh!

Kommentera