Internationella musarmsdagen

Hur roligt är inte det? Vem är det som hittar på alla dessa dagar egentligen? Kan jag skicka in förslag på dag månne? Och var ska jag skicka det? Och varför finns den internationella kvinnodagen, var är den internationella mansdagen och vems är alla andra dagar? Och vilka är det som firar med pompa och ståt på dessa dagar?

Skulle idag, den internationella musarmsdagen firas på så sätt att vi inte behöver sitta framför datorn och arbeta med risk för att få musarm? Är det ett bra firande? Eller ska vi kräva mer ergonomiska arbetsmiljöer för att kunna avskaffa dagen?

Ja, jösses. Jag blir alldeles åksjuk av alla dagar. Jag kanske ska börja med egna dagar, för det känns ju inte som om dessa bestämda dagar som börjar med internationell, är så himla flotta och uppmärksammade. Fast det är klart, man kanske kan använda t.ex. den internationella våffeldagen till att äta så mycket våfflor som man bara kan (det kanske är det som är grejen?) eller den internationella kvinnodagen till att låta alla klä sig kvinnligt. Det vore ju roligt. En gång om året går ALLA runt i kvinnokläder. Då skulle i alla fall jag bli mer varse om att, jaha, idag är det visst den internationella kvinnodagen…

Men idag, när det är den internationella musarmsdagen vet jag inte riktigt hur jag ska bli påmind till att fira… Hur firar ni?  Och firar ni med eller utan musarm?

Är nog bäst att jag slutar skriva nu, så att jag inte faller offer för dagens uppsåt till firande.

 

Kommentarer

 • Cam. säger:

  Och vad säger du om att Internationella Kvinnodagen och Semeldagen i år råkar infalla på samma dag. Snurrigt! Semelklänning då kanske? Jag ska i alla fall äta två semlor. Minst. Kanske iförd min kvinnligaste coctailklänning.

  Den 28 februari 2011 kl. 19:03
 • Eva säger:

  Det är verkligen snurrigt och värt minst två semlor och en tjusig klänning. När exakt är den dagen, så att jag hinner förbereda mig?

  Den 28 februari 2011 kl. 19:08
 • Camilla säger:

  Den 8 mars!

  Den 1 mars 2011 kl. 08:43

Kommentera