Insider information del 2

Som Lottas högra hand och även lagets stadige andremålvakt hittar vi Hanna, campingens prinsessa, aktivitetsambassadör och bruden med bling. Hon fixar och donar så att både stora och små gäster ska få ut så mycket som möjligt av sin semester. En annan tjej med känsla för det lilla extra är Sara som trippar fram i sina klackskor och som gärna tar en tur på sin tjusiga cykel. Vid sin sida har hon Stina, lagets sjuksyrra som på sin härliga skånska servar gästerna som om hon inte gjort något annat.

Och på tal om dialekt, Ida, hon är minsann värvad från Östersund och skiner upp extra mycket när hon tar emot gäster norrifrån. Och John, snacka om värvad, han har ju halva Finland i blodet och är en tillgång för laget när finnarna har hittat till Böda men inte riktigt är med på vad vi andra säger.

Jenny är så att säga gammal i gemet, en hejare på Öland och med glimten i ögat. Likaså Bella, kanske inte lika bekväm på kunskaper om Öland men verkligen en tjej med servicen på rätt ställe. Extra glad blir hon om någon gäst kommer från Motala.

Martin är vår materialare, han är lite av en whaterboy, en fixare som alltid ställer upp, han känner till de flesta finterna och trixen och är en hejare på att peppa laget. Han är även lite av herren på täppan.

Sonja är en glad spelare som gärna taggar till inför lagfest och även lagar mat till andra spelare i laget. Lag. Lagar. Laget. Lite så är Sonja. Sist men inte minst har vi Elin, en donna som är lite full i fan, är bättre än Svante på danska och som precis som övriga spelare skiner som solen på Böda.

Och så jag då. Målvakt. Eller jag var målvakt på riktigt när jag var liten, och under mina två veckor i repan så tyckte jag att räddade bra många bollar, kanske blev någon stolpe in, men med lite klistermärken och minigolf kan man få vilken suporter som helst att le.

Kommentarer

  • Susanne säger:

    🙂

    Den 28 juli 2011 kl. 23:39
  • gabriella säger:

    Gillar!:D

    Den 29 juli 2011 kl. 10:43

Kommentera