Insider information del 1

Nu ni, kära campare och resten. Nu ska jag kort pressentera startelvan av årets uppsättning receptionspersonal, inklusive tränare, massör och andre målvakt. För dra mig baklänges vilket fantastiskt gäng jag har arbetat med i sommar, och jag vet att ni som är kvar i matchen har några veckor kvar innan publiken börjar dra sig hemåt, men kom ihåg, ni är grymma!

Tyvärr kunde inte hela laget vara med på just den här lagbilden, det var för att dagens match såg lite annorlunda ut, även om vi är en stadig startelva med grymma spelare så gör vi flest mål med färre spelare på plan. Då har vi så att säga större yta att spela på och vi vet att de som backar upp oss har massor kvar att ge.

Som ni vet arbetade jag bara två veckor i repan i somras, men jag fick ändå känna på flytet, glädjen och kompetensen. Vad sägs om Svante som lättar upp stämningen med sin låsasdanska, dribblar gärna lite för länge för att vara säker på sin sak, men han gör det som Zlatan. Med i backlinjen har han även David, han har gått på den här fotbollsskolan länge och känner sig verkligen trygg i sin roll och är en fena på att dela med sig av sina tidigare erfarenheter.

På något vis blev nog David värvad av massören Jill. Hon mjukar upp laget med sina kunskaper och sin tydlighet, hon vet vad som gäller och delar med sig av det på bästa sätt.  För att inte tala om vår tränare Lotta, hon går inte av för hackor. Här har vi en ledare med riv, hon styr oss och sätter ribban. Lotta kan verkligen få oss att växa samtidigt som hon kliver fram i svåra situationer.

Nu inser jag att det här inlägget kommer bli bra långt, kanske internettiden för er campare blir förbrukad med en gång, ni kanske lutar er tillbaka så pass i husvagnen att ni slumrar till och glömmer bort hur ert nya favoritlag bör se ut… därför får jag lov att dela upp den här härliga informationen och så att säga göra en cliffhanger…

Kommentarer

 • Anna säger:

  Å så roligt!!! Bra!!! Mer insider knäck jättegärna!!!
  Bästa bloggen!!!!!

  kram

  Den 28 juli 2011 kl. 09:14
 • Anna säger:

  Backstage Lyckofigur kanske?

  Den 28 juli 2011 kl. 09:21
 • gabriella säger:

  Det är ju underbart!

  Den 28 juli 2011 kl. 17:12

Kommentera