Inredia inspirerar

Heldag i Tibro, utbildning, inspiration och trender. Vad är det som händer? Träffa glada kollegor, arkitekter och leverantörer, känns som en dag fullproppad av primörer. Skörda frukt, bygga ett bord och bli insmord. Bussas hit och dit, få kunskap och en chokladbit. Besöka verkstäder, hantverkare och produktion, bäst att öka kundernas konsumtion. Lundbergs, Noa’s, Möbeldesign och Ire, är det okej om jag betalar med lire?

Föreläsning av karaktär, jag blev nästan lite kär. Högt tempo och nya trender, vad är det som händer? Kräkas på mässing, koppar och retro, det är inte precis vad som framgår i Metro. Stefan Nilsson är före och vi är efter, han är New York och vi är tråk. Alla lika, ingen unik, skapa en trend, det är väl bara att trycka på vänd..? Eller fixa ett djur, en plasttjur eller en tiger som rymt från sin bur, placera i valfritt rum och din omgivning kommer bli stum. Lyssna och lär, härma och bli kär. London, Paris, New York och Milano, ta det piano. Du är aldrig först, såvida du inte bor over there, det kan vara en tröst…

Inreda, utreda, mingla runt, äta snitt, varsågod och sitt. Tjusiga möbler från golv till tak, färg och funktion, så gott som perfektion. Heldag i Tibro, ett möbelmecka som habegäret väcka. Gubbar och gummor med hantverket i sig från själ till fingertopp, måtte kunskapen aldrig få ett stopp.

Tusen tack Inredia och Tibro för en välorganiserad dag, det var minsann ett bra kreativt drag!

Kommentera