Inget särskilt…

20130227-011418.jpg

20130227-011428.jpg
Promenad vid stugan.

20130227-011437.jpg
Här händer det inte mycket kan jag säga. Vi börjar väl så smått komma in i något som så småningom kan liknas vid rutiner. Amma, bajsa, kissa, sova. Förstås. Men jag lär mig mer och mer Franks sätt att kommunicera och vet att han sover bra och länge på förmiddagarna i sin vagn som jag gärna skjuter framför mig på långa promenader.

På grund av underlaget så skuttar det så mycket att jag knappt förstår att han kan sova. Eller så är det tack vare det som han sover som en stock. För han sover så gott och utan problem i tre timmar under tiden som jag drömmer om bara gator, snödroppar och krokus.

Igår gick vi tex och fyndade fina badbrallor med hopp om att gå på babysim när jag och fläsket känner oss redo för en bassäng. Jag har några månader på mig med tanke på att Frank måste vara över tre månader, trots att han tränar torrsim varje dag när han flaxar på med både armar och ben. Men ändå, alltid bra med badbrallor, för man får ju inte bada naken även om man är liten och söt som Frank.

Och det här med sidfläsket, jag har en plan, men det ska jag berätta om inom en snar framtid. Nu hoppas jag att Franken är mätt och belåten och kan tänkas sova i sin säng några timmar. Och att ni får sova i eran säng om ni vill det. Vi har förstås redan sovit x antal timmar, men nu är det natta.

Sov gott!

Kommentera