Ingefära i öronen

För att toppa denna händelserika dag köpte mannen och jag sushi från East West sushi. Och dom kan sina grejer. Jag är ingen sushiexpert. Men skoja min doja vad gott det är!
Det var väl inte för inte som vi förlovade oss på just den restaurangen. Även om jag just vid det tillfället inte hade någon aning om att det var i görningen. Den gången firade vi ett år som lovers och åt på restaurangen, idag beställde vi från sushionline. Smidigt som bara den.

I vanliga fall köper jag nästan bara bitar med avokado och lax, men idag var jag lite mer vågad. Vilket har att göra med att vi beställde från just East West, det är oförskämt gott. Därför hade jag bland annat bitar med räkor i chilimajonnäs och halstrad fjällröding. Som pricken över i:et beställde vi även sjögrässallad. Låter knasigt men är delicious.

Och inte minst all ingefära. Det är en ständig favorit. Jag bestämde att jag skulle äta upp allt för att motverka min förkylning. Ja, jag ska sluta tjata om den snart. Men nu är det som så att jag tror att ingefära har en snabbverkande effekt, för det sticker i öronen, precis som om det lättar på trycket i huvudet.

Äsch. Gott som bara den var det i alla fall.

Kommentera