In och buda nu!

Klockan 15.00 avslutas auktionen med min bild. Därför tycker jag att ni ska in och buda nu och kom ihåg att varenda krona går till barnhemmet i Kenya. Och det är som sagt Maria Eremo som har dragit igång den här fina insamlingen och hon är även lagt upp andra tjusiga auktioner. Tryck här för att komma till alla auktioner och kom igen nu! Jag lovar att min bild är värd mer än vad ni tror, för att inte tala om vad ni ger till barnen som behöver all hjälp de kan få. Nyligen var summan på den totala insamlingen uppe i 20 000 kronor vilket ledde till att Maria kunde föra över pengar till dem så att de kunde köpa en bil. En bil som hjälper dem att fortare komma till sjukhuset med de sjuka barnen. Är inte det fantastisk så säg?

Läs mer om projektet här. Och lägg ett bud eller fler på någon av auktionerna, och gärna på min bild förstås!

 

Kommentera