In med magen…

Jajamensan. In med magen ut med brösten. Eller tvärtom. Det här med att ta kort på sig själv går ju sådär, som ni ser. Tur att jag dessutom hade på mig mina tjusigaste långkallingar, nya mockasiner och tvådagars smink. Vilken fashionista!

Men nu tycker jag minsann att det börjar likna något, men tacka trägen för det, 20 kg mindre borde ju sannerligen synas. Eller 21 om jag ska vara korrekt, för nu är det bara 4 kg kvar till 60. Gött mos. Sen ska jag ”bara” bli så där stark och tränad som innan, men det kommer. Förhoppningsvis. Joråsåatt.

Så förutom att jag numera kommer i mina smaljeans utan problem och nästan har suddat ut dragkedjan på magen så tror jag banne mig att det här med att knappt amma funkar för mig, när det gäller vikten alltså. För som ni vet skedde inget mirakel med vikten när jag helammade, men nu, volia. Fast det är klart att det inte bara är det, jag tränar ju, går på finfina morgonpromenader och kompletterar min kost med Herbalife. Kanske att det där med 5:2 är bra, men satan vad hungrig jag skulle vara och sen undrar jag hur länge man håller på. För alltid? För om man rasar i vikt, då skulle jag ju inte finnas kvar till påsk och det vore tråkigt tycker jag. Så hur fungerar det liksom?

Aja. Förutom vikten som ändå var orsaken till min tioveckorsjazz så har jag verkligen hittat min roll som mamma nu. Ambitionen om rutiner för Frank finns och oftast fungerar det bra, sen är det som sagt det här med att Frank envisas med att tvångsöppna kiosken på nätterna i tid och otid, men på det stora hela så är livet som mamma något alldels extra underbart. Och jag menar, så länge Frank är frisk och glad och utvecklas och växer som han ska, då är det väl inte hela världen om han beställer in ett shotrace mitt i natten?

Nej precis. Och förresten. Vi sov 2,5 timme sen efter lunch idag, så nog kompenserar vi nattarbetet allt. På tal om det är så är det nog bäst att krypa till kojs nu innan det är dags att hälla upp en fyra renat. Men då vet ni hur mamma Hjort har det.

Sov gott fina ni!

Kommentera