I’m back

Efter ett sjuhelvetes åskväder och en välbehövlig ledig torsdag så är jag med i matchen igen. Tänk om jag hade ett chip i hjärnan som dokumenterade mina blogguppslag, då skulle jag minsann vara den mest effektiva bloggaren. För som jag funderar och spekulerar, formulerar och tänker till innan jag sätter mig vid datorn och trycker ut orden genom fingertopparna.

Och som jag har samlat stoff. Dagens arbete i repan var så lugnt att jag drog ut på en liten turné på campingen, där jag träffade både stamgäster och förstagångsbesökare, hundar och barn. Jag tog en tur till stranden som ni ser, fick info om 5th Avenue och talade med Tyskarna på 3:an. Och gummistövlarna tog jag bara på mig för att inte få sand i skorna, för övrigt så matchade de mitt nagellack. En liten parentes bara och sand i stövlarna fick jag såklart ändå.

För er som är inne i campingsvängen på Böda, så vet ni vad jag talar om med kvarter och gäster, för er andra så säger jag som vanligt, stay tuned, jag ska berätta allt och lite till om världens bästa camping. Och är det inte av intresse så ska jag blanda upp det hela med diverse annat smått och gott.

Trots att jag åker hem på söndag så forstätter ”Bödabloggen” högsäsongen ut och även om jag åker hem för att ta del av mitt nya jobb så känns det såklart lite vemodigt och tråkigt, precis som en kollega sa till mig, ”när du åker hem, brukar ju säsongen vara slut, å nu är det liksom två veckor kvar”… Ja, det är inte riktigt i sin ordning. Men för att det inte ska bli ett sådant tvärt slut så fortsätter jag dela med mig av mitt fantastiska sommarjobb samtidigt som min sommar fortsätter i Örebro.

Kommentera