Illustrera mera med Rita

Har suttit hela dagen framför datorn och flitigt använt min ritplatta. Den där ritplattan som jag har fått av min kära bror för ett tag sen och som tydligen är väldigt praktiskt om man ska arbeta med bilder i te x Photoshop. Tidigare har jag inte riktigt vågat använda den, men nu så. Jag har inte lärt mig alla finesser än, men vi är minsann vänner, ritplattan å jag. Rita och jag. Så idag har jag använt Rita ordentligt. Hela plattan har fått ytliga skavsår av allt mitt tecknande. Eller ifyllande. För teckningarna som ligger till grund för dagens arbete har jag gjort för hand och sedan scannat in. Bra grej det där med scanner, trodde inte att den funkade först, har försök x antal gånger, men nu hittade jag rätt. Så här får ni ett smakprov av dagens arbete. Å tro mig, jag har sett våren jag ska visa er snart. Kanske får jag ta av illustratörs fingrarna för att försöka få på mig dom gröna till vårens plantering…

Kommentarer

  • eremo säger:

    du är ruggigt duktig, men du är sämre på att blogga. jag vill se dina kreationer minst en gång per dag. mohahah

    Den 6 april 2010 kl. 19:43

Kommentera