I’ll never say no to icecream

Det var det här jag gjorde i fredagskväll/natt. Som en utgång fast mycket mer betydelsefull. Kände mig som bakis i lördags men det var det sannerligen värt. Jag packade byggbilen med verktyg och pryttlar och intog rollen likt Mija i Bygglov, från dagisfröken till inredare. Perfekt.

Bästa Pernilla och jag träffades strax efter kl 18.00 för shopping på IKEA sen avslutade vi arbetspasset med att göra om gullungen Matildas flickrum till ett cooalre tejejrum när klockan var runt 01.30. Hon är ju faktiskt inte så liten längre, som hon själv påpekade för mamma Pernilla imorse, nu när hon faktiskt fyller 8 år idag. Och igår fick hon se hur hennes nya rum blev, och hon hade nog ingen aning om att det skulle bli såhär. När dörren öppnades blev hon mållös och sannerligen mycket nöjd.

Uppdraget var att göra om barnrummet till ett coolare tjejrum, budgeten var 3000 kronor och deadline var alltså igår. Som tur var hittade vi byrån MALM på fyndavdelningen, skrivbordet hos Pernillas kompis och de andra interiörerna är som bekant inte så dyra på IKEA. Pyssel köpte jag på Clas Ohlson och affischer och fräsiga skrivbordsgrejer kommer från Lagerhaus, vill ni ha en inköpslista eller är ni nöjda så?

Jag är i alla fall nöjd med mitt första inredningsuppdrag som var utanför det egna hemmet och har redan fått ett nytt, vad det är och när det blir av kommer ni så småningom bli varse. Och gällande barnrummet som blev flickrum så känns rummet mycket större när inte alla möbler är i barnhöjd och med mer förvaring så går det lätt att gömma pryttlar och annat krafs.

Och rubriken, den finns även inramad på Matildas rum, en affisch från Lagerhaus, för den här åttaåringen säger aldrig nej till glass, det är ett som är säkert! Stort grattis till dig bästa Matilda!

Kommentera