Idag kom krypet

Plötsligt händer det. Innan det blir oktober måste jag berätta vad Frank hittade på idag. Inte svårt att gissa med tanke på rubriken. Och för er som följer mig på Instagram så har ni redan sett Franks första försök till kryp. Men nu kör han på bara. Eller just nu sover han förstås som en liten gris. Men annars. Han tar sig fram, helst till något som det går att resa sig mot och går det inte att resa sig mot så är det ändå lika bra att prova.

Och helst vill han klättra i trappen eller gå upp för trappen med min hjälp, fast då får jag bara hålla i honom under armarna, gå stora steg och ta ett trappsteg i taget är det som gäller. Som ni förstår själva så är det en himla schysst stil killen har. Med tanke på att hans ben är ungefär lika långt som ett trappsteg är högt…

Sen hade han tydligen kämpat så hårt med sin krypstil att han somnade ute i vagnen i sin sköna overall och sov från 17-21. Hoppsan Kerstin, hur ska denna natt bli. Och när han vaknade så satt det en liten donna i köket och höll låda, talade i tungor och ålade sig fram som om hon var värsta militären.

Det var vår bröllopsfotograf med familj som kom på spontanbesök. Ja, alltså det var ju inte Emma som ålade sig fram på köksgolvet, utan henens supersöta dotter Lilly. Mycket trevligt och överraskande för Frank med playdate en måndagskväll.

Yeah well. Med andra ord är det läge att barnsäkra hemmet nu, känns om det blir en tur till IKEA imorgon och köpa grindar och annat bra att ha.

Hej så länge och sov gott!

Kommentera