I want candy

20121024-191035.jpg20121024-191043.jpg20121024-191049.jpg20121024-191054.jpg

Rubriken ska by the way sjungas. Nåväl. Jag tog, eller vi tog det säkra före det osäkra och fyndande ovanstående begagnade vagnpaket på Blocket. Med tanke på att jag redan från början har ett obefintligt tålamod gällande sånt som borde vara enkelt, typ ratta en barnvagn, högerregeln (vilken jag har full koll på men många Örebroare tycks tro att det bara är något hokuspokus) eller det här med att vika ihop en pappkasse, så kändes det välbehövligt att komplettera snyggvagnen, alltså den gamla Emmaljunga från -83, med en ny smidig vagn. Smidig i den bemärkelsen att vi kan pluppa dit bilbarnstolen i vagnunderredet, vi kan även få plats med fler saker i bilen när vi exempelvis åker till Öland och när knodden har blivit större kan lillen sitta i sin vagn och jollra bäst den vill.

Trots att jag egentligen tycker att alla nya vagnar ser ut som om McGayver har gått lös på Tiger Woods övergivna golfkärror, så fick förnuftet komplettera tålamodet i förebyggande syfte. Och jag tror att det här kommer bli förbannat bra, vad tror ni?

Jag sjunger; I want candy och tänker att jag får vara ute och fingå med den övertjusiga retrovagnen här i Astrid Lindgrens värld. Ha. Mamma Hjort är sannerligen på G nu.

Kommentera