Hyr en pensionär

Alltså, hyra en pensionär är inte så dumt, det måste jag säga. Det bästa är förstås om du har minst en pensionär i din närhet som är nöjd med att få lönen i umgänge med förslagsvis sina barn och barnbarn, gärna en bit mat och en stödvila på valfri schäslong.

Då behöver du nämligen inte hyra någon utan bara fråga snällt om de, pensionärerna kan tänkas hjälpa till med diverse sysslor en söndag som idag. Och mina i särklass bästa pensionärer, dvs. Karlssons catering och alltiallo kom till oss idag. Mamma busade med Frank, pappa slet sig svettig som hantlangare under tiden som jag sågade panel till Jocke som skruvade upp dem. Benny var också här och fortsatte med sitt terapiarbete, tvättning av de gamla tegelpannorna.  Värsta bästa arbetslaget.

Så nu har den andra långsidan av garaget fått panel, ena gaveln har fått ett fönster och lite panel och resten av virket ligger i garaget eftersom pappa Pohlman lever med sitt smeknamn och på minuten nästan kunde säga när regnet skulle falla. Jäkla bra egenskap det där, att ha ett genuint intresse för väderleksrapporten.

Summan av denna söndag, so far, är hyr en pensionär om du kan, de kan nämligen mer än vad man kan tänka sig och de är ena jäklar på att ställa upp när det som bäst behövs.

Tusen tack igen för all hjälp vi får, ni är fantastiska på alla sätt och vis!
Men nu ska jag duscha av mig sågspånet på huvudet innan de växer fast i mina gråa hår. Haha.

Ha en fortsatt fin söndag vetja!

Kommentera