Hylla och hylla


Tryck på bilderna för att komma till källan. 

Nu är vi alltså på kontoret. Och på väggen som är mot köket kommer det bli fullt av hyllor. Jag låsas att ni vet hur huset ser ut. Ni ska nog få veta det senare, när jag väl bor där.

Men på den väggen ska alltså alla de där deckarna, konstböckerna och magasinen samsas med en och annan pryttel ni vet. Och nu bygger jag Billyhyllor för glatta livet i mitt dockskåp i huvudet och blir bara ivrigare och ivrigare inför flytten.

Dessutom kommer IKEA lansera en begränsad upplaga med två färgsprakande BILLY i februari. Alltså från och med imorgon säljs de och fram till april. Sen är det slut för denhär gången med färgsprakande Billys.

Men för er som vill se fler bokhyllor och få en massa tips om böcker så hittade jag ännu en blogg i mitt letande av bokhylla. Så titta in på ”Hyllan” där finns både tips på hylla och bok alltså.

Nåväl. Hylla och hylla. Jag är lost i min inredningsmylla. Ha.

Kommentera