Höstönskelista

Jag har sannerligen en fäbless för gummistövlar. Vi skulle kunna säga att jag är en ambassadör för gummistövlar av alla dess sorter. Hittills har det varit främst för Tretorn. Men igår innan jag började jobba så råkade jag beställa ett par nya gummistövlar. Jag vet. Jag får nästan skämmas. Men det bara drog till i min stöveltarm och hoppsan så hade kortet blivit draget. Som sagt. Campadre är livsfarligt.

Huvudargumentet för att det är ett bra köp är att jag inte har några gummistövlar med högt skaft innan. Jag har heller inga med lite klack. Och framförallt inga från märket Hunter. Sen att de har ett mönster likt ett textiltryck från Jobs går ju inte att motstå.

Men sen när jag hade vaknat till och jobbat en heldag kom jag på att det kanske var lite dumt. Men nej. Jag får ta det på ”unna-mig-kontot” och hoppas på att de kommer sitta som en fältflora på mina fossingar.

Om de är svåra att hitta på bilden, så har jag gömt dem i mitten. Pryttlarna runtomkring hör ännu så länge bara till min höstönskelista. Eller så är de bara med för att de är fina. För en Konken har jag redan, sen 1988. Då jag började 1:a klass. En rosa. Bara så ni vet.

Kommentera