Hörnhäng

Ann och jag åkte till skolan idag. Det hade ju varit fint om jag hade kunnat skjutsa henne på cykeln, och då hade det varit roligt om jag blev stoppad av polisen för att jag skjutsade någon, hur skulle det bli, är det olagligt att skjutsa en skyltdocka?Men eftersom det är aprilväder de luxe och Ann inte kan sitta på pakethållaren fick vi ta bilen. Idag fick Ann ligga i baksätet.

Ann ska agera i min klasskompis utvecklingsarbete. Ann fick helt enkelt sprida ut sina kroppsdelar och följa order. Själv så bevakade jag arbetet på avstånd från mitt hörn. Min klasskompis Corceta hade verkligen god hand med Ann så jag var inte alls orolig. Jag försöker lista ut hur jag ska komma vidare i mitt egna arbete. Jag berättade lite för min lärare vad ja hade tänkt, men i samråd med honom kom jag fram till att det är lite luddigt än. Jag behöver med andra ord förtydliga mitt syfte.

Så det ska jag fundera vidare på nu, medan Anns gipsbindor torkar och min nervositet för att jag nyss var med på P3 avtar. Jag kan tydligen inte, inte låta bli att ringa till Christer i P3….

Kommentarer

  • Corceta säger:

    Ann var väldigt medgörlig och hon var nog lättast att avgjuta hehe…av de jag avgjutit. Det var superkul! Tack återigen för att du och hon ville ställa upp. Stor kram

    Den 22 april 2010 kl. 09:11

Kommentera