Hoppar bland bubblor

20110726-101045.jpg

Från en fantastisk bubbla till en annan. Ena bubblan full av sand, sol och natur. Ett jädra tjat om naturen. Men den har en väldigt viktig del i Ölandsbubblan, likväl som pulsen på campingen har en stor betydelse för mina upplevelser av Öland. Pulsen från snabba steg i kilklackskor och receptionsuniform blandas upp med lugnet iklädd en OnePice i kohagen. Glömmer bort tiden, tittar efter post på en söndag…

Den andra bubblan har jag precis flyttat in i, Helianthusbubblan. Här samsas information, förväntningar, inspiration och glädje om mitt nya arbete. Jag har börjat arbeta heltid, på ett helt nytt ställe, med ett nytt koncept…

Som ni märker är det dessa två bubblor som nu samspelar här på bloggen. Jag ska som sagt skära ner lite på det här med Öland och trappa upp det här med Helianthus. Och framför allt så ska jag använda den energin som finns över till att vara kreativ.

För om det är så att några av er nya läsare har missat den lilla detaljen, så är jag nämligen en hejare på att måla, pyssla och sy. Så har du lite tid över får du gärna besöka mina andra flikar här på min hemsida.

Och håll även utkik efter nästa nummer av tidningen 101 nya idéer, för där finns minsann ett reportage om mig, Pyssel-Eva.

Kommentera