Homestyling nästa…

MjölkKöketBakaFrukostLäshörnaVärma sigUtetjusUtehängSven

Som sagt, det här med att vara aktiv utan att träna tycks för närvarande inte vara något problem, trots att jag sov middag tillsammans med Frank idag så har vi hunnit med en del. I alla fall på förmiddagen. Nu försöker jag styra upp det egna hemmet, plocka bort lite prylar, puffa kuddar och lasta ur bilen på pinaler. Jag kan säga att en sedan rymmer fler kuddar, filtar och lullull än vad man kan tro, men det krävs förstås en mästare i tetris för att packa bilen.

Hur som helst så har jag tagit mina kuddar, filtar och mitt lullull till Sven för att styla hans hem inför en fotografering. Och det blev banne mig inte så dumt, eller vad tycker ni? Vi dukade upp för frukost på verandan och fredagsmys i vardagsrummet, pyntade med rött som accentfärg och jag tillförde min färgglada och finurliga touch.

Och nu när jag ser det såhär så känns det som om jag skulle kunna lägga till det här med homestyling på mitt CW. Inte bara till fotografering för glansiga magasin utan kanske att jag kan slå mig in i fastighetsbranschen, någon intressent?

Hur det än är så tycker jag som sagt att det är förbannat roligt att tänka ut hur ett hem kan se ut på bild, se mina saker i ett annat sammanhang och tänka att ett nytt objektiv för lite mer vidvinkelbilder kanske inte vore så dumt.

Nåja. Carpe fucking fredag på er!

Kommentarer

 • Perny säger:

  Hej.

  Du har så många fina bilder och inreder så häftigt 🙂 du är ett proffs på färg och form. Jag har funderat lite på var du bor. Försökt kika på huset för att luska ut var det kan vara 🙂 om det kan vara i närheten av oss 🙂

  Och så har jag en liten nominering ägnad till dig, eller vad man ska kalla det.

  Den 24 augusti 2013 kl. 20:38
 • Eva säger:

  Hej Perny!
  Tack för din kommentar, såg den först nu!
  Och vad roligt att du gillar min stil 😀
  Jag ska ge mig på den där nomineringen, smickrande 🙂

  Den 29 augusti 2013 kl. 22:05

Kommentera